Fraktpolicy

Webbshoppen fungerar från måndag till fredag, med undantag för svenska helgdagar. Så snart du har gjort en beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Din beställning skickas normalt samma dag eller dagen efter beroende på tidpunkten för beställning. Observera att alla beställningar är föremål för betalningsklarering och lagertillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att få slut på lager. Om du vill göra en ändring eller har andra frågor om din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt, eftersom din beställning normalt skickas samma dag som du gjorde.

Alla artiklar kommer att levereras via PostNord eller DHL / UPS. När din beställning har skickats (vanligtvis inom 24-48 timmar från det att beställningen gjordes) får du ett e-postmeddelande med spårningsinformation. 

Förbeställningar:
Alla förbeställningar levereras inom 4-6 veckor efter köpet. Om knappen "förbeställ det här objektet nu" visas på produktsidan, det beror på att produkten är slutsåld och att du kan förbeställa den - leveranstiden blir längre än normalt.

Dina aktiva kläder sys på begäran efter köp. Sdå vi bara har begränsat lager tillgängligt vi kan skapa aktiva kläder på ett mer hållbart sätt och minska tygspill genom att erbjuda förbeställningar.

Leveranstid / Covid-19:
Sverige: Standard- eller gratis frakt är 1-3 arbetsdagar
Express är 1 dag inom Sverige. 

Danmark / Norge / Finland: Standard eller gratis frakt med UPS / DHL, 1-5 arbetsdagar beroende på land. 

Internationell: Standard eller gratis frakt med UPS / DHL, 1-5 arbetsdagar beroende på land. 

All frakt har ett spårnings-ID och detta skickas till dig när vi bekräftar din beställning. 

På grund av den nuvarande situationen för Covid-19-pandemin kan sjöfarten ta längre tid än vanligt att nå dig i olika länder. Vi tackar dig för ditt tålamod.

Fraktkostnad:

Gratis standardfrakt när din beställning är över: 1000SEK 
Returer: 55 SEK

Några fraktfrågor? Skicka ett mail till oss: hello@saltochsand.se

Senaste uppdatering: 2020/07/30