Hoppa till huvudinnehåll

Din vagn

Din varukorg är för närvarande tom.
Klicka här för att fortsätta handla.

Återbetalning/Retur

Retur 
Hos oss har du 14 dagars returrätt. Om 14 dagar har gått sedan du hämtat ut din beställning från oss kan vi tyvärr inte erbjuda dina pengar tillbaka, vi kan däremot erbjuda byte till annan vara i upp till 30 dagar. För att din retur ska vara giltig ska produkten vara i samma skick som när du fick hem den, den ska ligga i original förpackning, alla etiketter ska sitta kvar - samt ska hygienskydd i bikini underdelen finnas på plats. Din retur ska komma in till oss inom 14 dagar från det att du anmälde din retur hos oss. När den sedan når oss på vårt kontor kan det ta upp till 30 dagar innan din retur är hanterad (beroende på de rådande omständigheterna kan post ta längre tid än vanligt - samt sjukdom kan förekomma, vi tackar för ert tålamod)  

Hur gör jag min retur?  
Skicka ett mail till customerservice@saltochsand.se - bifoga uppgifter om din beställning som: Ordernummer, ditt namn, och vilken/vilka varor du vill skicka tillbaka. Skriv ut vårt returformulär och lägg i ditt paket.

Om din beställning hade ett belopp över 500KR är din returfrakt gratis, om din beställning hade ett belopp under 500KR kommer en returfrakt på 55KR att debiteras på din återbetalning.

Dock står vi för frakten om du mot förmodan behöver göra en reklamation. Detta ska då ha varit i dialog med oss på kundservice innan du skickar in den till oss.

Skicka inte tillbaka din order förens du mailat oss och begärt en retur eller reklamation, detta för att ditt paket inte ska försvinna påväg tillbaka till oss. Vi måste registrera din retur och skickar då en retursedel till dig som går att spåra.

Alla beställningar får en retursedel i PDF-form på mail efter en begärd retur(Returkostnad 55SEK)

Vi vill även att du skriver ut vårt returformulär och lägger i paketet:

Ladda ner formuläret här

Återbetalning
När din retur ankommit till vårt lager och är inspekterad skickar vi ett mail till dig som beskriver att vi mottagit din retur. Först då sker en återbetalning på samma betalsätt som vid din beställning.   

Försenad eller utebliven återbetalning Om du inte mottagit en återbetalning från oss vill vi först att du kollar med din bank, därefter kan du kontakta oss så ska vi kolla på vad som blivit fel. Det kan ta några bank dagar för en återbetalning att dyka upp.  

Reklamation 
Vi ersätter endast varor som har ett produktionsfel eller som inom reklamationstiden inte håller (då gäller trasiga sömmar, eller andra produktionsfel - vi ersätter inte en vara som uppenbart är välanvänd eller utsliten). Vid reklamation har vi rätt att åtgärda felet tre gånger innan vi ger en återbetalning.

Frakt/Retur
Retur inom Sverige är gratis om din ursprungsbeställning översteg 500KR, annars tillkommer en kostnad om 55KR

VI ÅTERBETALAR INTE FRAKTKOSTANDER

Vad händer om jag inte hämtat ut mitt paket?
Var noga med att hämta ut ditt paket! Paket som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss och då kommer vi att ta ut en avgift för paketering, frakt och arbetskostnad. Kostnaden blir 30% av det totala beställningsvärdet + den totala fraktkostanden.

Underhåll
Salt & Sand badkläder är gjorda i ett av de finaste materialen på marknaden. Dock är inget Polyamid tyg helt säkert när de utsätts för klor, saltvatten och sol - speciellt turkosa färger är extra känsliga. Om du vill att ditt plagg ska hålla så länge som möjligt ska du följa dessa instruktioner: Handtvätta, låt inte ligga i blöt för länge. Använd pulvertvättmedel, inget sköljmedel. Torktumla inte, låt häng torka. Skölj ur dina badkläder noga efter bad i klor och saltvatten. Var försiktig vid användning av solkräm då detta kan fläcka ljusa badkläder, se till att smörja in dig minst 20 min innan du tar på dig dina badkläder för att undvika fläckar. Undvik att sitta på klippor och stenar då detta kan slita på tyget och göra dem genomskinliga snabbare. 

Senast uppdaterad: 2020/07/30

Item is added to cart