SALT & SAND STORLEKSGUIDE

Att hitta rätt storlek är inte alltid lätt, här nedan hittar du vår guide till Salt & Sand's badkläder. Vi har valt att hålla oss till en EU - guide för storlekar inom badkläder för att passa den Skandinaviska kvinnans former. Vi finns just nu i storlek S-L men kommer addera XS/XL inom kort. Är du osäker på vilken storlek du ska ta? Maila oss på kontakt@saltochsand.se så hjälper vi dig!  

- Vår Basic kollektion är något tajtare i passform jämfört med SS17 SALE - 

SMALL 34/36

Byst 80-88 cm

Midja 64-70 cm

Stuss 85-91 cm

MEDIUM 36/38

Byst 89-96 cm

Midja 71-78 cm

Stuss 92-98 cm

LARGE 38/40

Byst 97-104 cm

Midja 79-86 cm

Stuss 99-106 cm

Våra badkläder är i en otroligt mjuk och skön blandning av 82% Polyamid och 18% Spandex.  Denna blandning gör tyget otroligt följsamt och smickrande för kroppen! Vi har även valt att göra våra badkläder i dubbelt tyg, detta innebär att alla sömmar är gömda och på så sätt inte skär in på obekväma ställen. De toppar som har knytning i ryggen är lättare att vara flexibel med i storlekar, då väljer du endast hur mycket du vill att toppen ska täcka och kan justera banden allt efter som hur tajt du vill ha den i passform. 

Våra toppar har alla olika funktioner, taken bakom designen grundar sig i att man alltid ska ha en bikini för varje tillfälle. Riviera är vår lite flirtigare topp som funkar precis lika bra på stranden med valfri underdel, eller ihop med ett par high waist shorts. Stylingen är oändlig. Knytbandet är avtagbart och kan användas till att göra en söt rosett i håret eller knyta på väskan. Utan knytband blir riviera en lite sportigare topp för mer aktivitet och ger ett bra stöd. Bali är vår minimalistiska topp som är perfekt för de första timmarna på stranden. Den bidrar till minimala "tan-lines" och är perfekt att ha vid hotellfrukosten under linnet för att slippa känslan av "poolhäng" i restaurangen. Designen är utformad som en BH och kan bäras som detta under strandkläderna. Aruba är en nedtonad variant av 2017's mönstrade favorit. Denna topp är helt utan padding och sömmar och är perfekt för dig med en mindre byst! Ger en lagom täckning och är korsad i ryggen. Positano är vår dröm det här året, då man kan justera banden fritt både på längd och ta av. De går att korsa i ryggen eller knyta som halterneck. Positano är perfekt för dig som inte gillar axelband på stranden. 

Vi har tre olika underdelar, som täcker olika mycket. Riviera är en high waist med en normal skurning i benen, denna high waist är otroligt skön och ger en härlig känsla med det dubbla tyget. Bali är en minimalistisk modell för dig som inte gillar "tan-lines", mindre täckning = bättre bränna. Aruba är vår klassiker från 2017 som blev mycket populär, denna underdel är brazilian och ger dig en lagom täckning samtidigt som den bidrar till en snygg bränna. Den hjärtformade baksidan är smickrande för alla kroppsformer och ger dig ett extra "plut" på stranden.